Liever geen hele band maar een DJ?

Wij bieden jullie het DJ duo: De Getapte Gasten! Wat de reden van je feest ook is, bij ons ben je aan het juiste adres voor het inhuren van een goede dj of drive-in show! Wij verzorgen immers al jarenlang de muziek op de meest uiteenlopende feesten door heel Nederland. Jubileum, bruiloften, verjaardagen van 16 tot 85 jaar, sportverenigingen, openingsfeesten, afscheidsfeesten, noem het maar op en wij zijn er geweest. De Getapte Gasten zorgen voor alle aspecten voor een geweldig feest. De geluidsinstallatie heeft meer dan voldoende power maar klinkt ook op een wat lager volume erg goed.

De Getapte gasten beschikt over een over een uitgebreid repertoire met voor ieder wat wils. De tijdloze klassiekers uit de jaren 70’s, 80’s, 90’s en 00’s, de gezelligste Nederlandstalige meezingers en natuurlijk de grootste hits uit de top 40, onze dj’s hebben het allemaal in de collectie en weten bovendien uitstekend in te schatten welke muziek ze moeten draaien om de sfeer er lekker in te houden.

Houd je niet zo van Nederlandstalige meezingers, wil je alleen muziek uit de jaren 80 en 90 horen of heb je andere wensen? Wij passen ons graag aan, het is immers jouw feest!

Te boeken als Hoofdact & dj voor in de pauze van een andere artiest. Voor meer info bezoek www.getaptegasten.nl.


Boek DJ Tappie